Kaspersky-sovelluksen yleiskatsaus

Tervetuloa Kaspersky-sovellukseen! Olemme sijoittaneet kaikki parhaat tekniikkamme samaan paikkaan auttaaksemme pitämään Android-laitteesi turvassa. Sovellus on täynnä ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista turvallisuutta ja yksityisyyttä ja samalla parantamaan laitteen nopeutta ja suorituskykyä.

Kaspersky-sovellus sisältää premium-sovelluksia ja -toimintoja, jotka on suunniteltu toimimaan täydellisesti Android-laitteillasi. Saatavilla on olennaisia tietoturvaominaisuuksia, kuten tietojenkalastelun esto ja heikkojen asetusten tarkistus, laajennettuja tietosuojatyökaluja, kuten salasanojen hallinta, VPN ja tietovuotojen tarkistus sekä nopeuden ja suorituskyvyn tehostustoimintoja, kuten käyttämättömien sovellusten siivous ja virransäästö.

Sovellus tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja tarpeittesi mukaan. Alla on kerrottu, mitkä ominaisuudet sisältyvät kuhunkin Kaspersky-sovellustilaukseen.

Kaspersky-sovelluksen ominaisuudet ja tilausvaihtoehdot

Ominaisuus

Standard

Plus

Premium

Tietoturva

Anti-Virus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Automaattinen Anti-Virus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Missä laitteeni on?

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Puhelusuodatin

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Suojattu selaus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Viestien turvallinen vastaanotto

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Turvallinen QR-skanneri

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Tietosuoja

Identiteettivarkaustarkistus

ei

ei

Kyllä

Tietovuotojen tarkistus

Kyllä

rajoitettu

Kyllä

Kyllä

Tietosuoja sosiaalisessa mediassa

ei

Kyllä

Kyllä

Kaspersky VPN

Kyllä

rajoitettu

Kyllä

Kyllä

Sovelluslukitus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kaspersky Password Manager

ei

Kyllä

Kyllä

Suorituskyky

Omat sovellukset

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Heikkojen asetusten tarkistus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Verkko

Suojaamattoman Wi-Fi-yhteyden havaitseminen

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Älykodin valvonta

ei

Kyllä

Kyllä

Lisätyökalut

Tilausten hallinta

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Raportit

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Tuki

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Sovelluksen määritysvinkkejä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Tukiyhteisö

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Premium-tukipalvelut

Premium-tukipalvelut

ei

ei

Kyllä

Huomaa, että jotkut sopimukset kattavat vain yhden laitteen. Tällaisilla sopimuksilla My Kaspersky -tiliä ei voi asentaa eikä siihen voi kirjautua jakamalla linkin tai QR-koodin muille laitteille. Linkin ja QR-koodin jakaminen on käytettävissä vain sopimuksissa, johon sisältyy useita laitteita.

Jos sinulla on jo Kaspersky Security Cloud -tilaus, voit silti käyttää sitä Kaspersky-sovelluksessa.